قزوین آستان Qazvin Astan|اخبار امامزاده ها Emamzadeh news|امامزادگان|آستان نیوز|اخبار قزوین آستان|بقاع متبرکه ایران اسلامی

: قزوین آستان Qazvin Astan|اخبار قزوین آستان|امامزادگان|آستان نیوز|اخبار امامزاده ها Emamzadeh news|بقاع متبرکه ایران اسلامی|آرامگاه های مقدس اسلامی
آستان مقدس حضرت حسین بن علی بن موسی الرضا علیه السلام شهر قزوین|فرزند امام رضا (ع)|ابن الرضا (ع)|شاهزاده حسین قزوین|خادمین افتخاری آستان|سایت قزوین آستان

میز کشمش
سایت قزوین آستان ( QazvinAstan.ir ) – قزوین- با تشکیل اولین جلسه میز کشوری کشمش با حضورمدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران از میز کشوری کشمش رونمایی شد.

به گزارش سایت قزوین آستان به نقل از خبرنگار مهر، روز یکشنبه در مراسمی با حضور محمود بازاری مدیرکل دفتر توسعه صادرات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران، منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار، داود محمدیریال بهمن طاهرخانی، سیده حمده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، علی پرزحمت رئیس اتاق بازرگانی قزوین و جمعی از تولید کنندگان، صادرکنندگان کشمش فعالیت رسمی میز کشمش در قزوین آغاز شد.

منوچهر حبیبی در اولین میز کشوری کشمش که در سالن کنفرانس سازمان صنعت قزوین برگزار شد اظهارداشت: در استان قزوین ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه کشاورزی داریم که باید ازآنها بخوبی استفاده کنیم و به اقتصاد خود رونق بخشیم.

وی اضافه کرد: راه اندازی میز کشمش در استان قزوین کار ساده ای نیست و پس از پیگیری های مستمر توسط بخش خصوصی و حمایت مسئولان استانی و نمایندگان محقق شده که داشتن ظرفیت های کشاورزی مهمترین عامل آن بوده است.

حبیبی یادآورشد: راه اندازی میز کشمش و نیز صندوق حمایت مالی از این محصول استراتژیک بیانگر توانمندی استان در این بخش است که باید تلاش کنیم موانع صادراتی را برطرف کرده و از این ظرفیت بخوبی بهره برداری کنیم.

معاون اقتصادی استانداری قزوین گفت: با فعالیت ۲۵ تا ۲۷ هزار تاک دار در استان و تولید ۳۵۰ هزار تن انگور و ۶۰ هزار تن کشمش در حال حاضر ۱۷ درصد از بازار کشور را در اختیار داریم که باید این جایگاه ارتقاء یابد.

وی اضافه کرد: کاهش صادرات کشمش از استان نشان می دهد نتوانسته ایم از این ظرفیت بخوبی استفاده کنیم و همچنان با چالش های این بخش روبرو هستیم که میز کشمش فرصتی برای حل آنهاست.

برندسازی کشمش قزوین ضروری است

حبیبی اظهارداشت:درمحصول کشمش نیازمند برندسازی و توجه جدی به بسته بندی به روز هستیم تا بتوانیم سهم بیشتری از بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهیم.

معاون اقتصادی استانداری قزوین گفت: باید کارها به بخش خصوصی که بسیار توانمند و متخصص است سپرده شود و دولت فقط ناظر باشد تا مسیر منحرف نشود و در این عرصه استفاده از تشکل ها، اتحایده ها و بازرگانان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی اضافه کرد: در راه اندازی میز کشمش در اول راه هستیم و باید با استفاده از دیدگاه همه تشکلها، صادرکنندگان و نیز کشاورزان برای کاهش چالش ها و موانع توسعه صادرات گام برداریم.

ارسال سوالات و نظرات

۱۳۹۵ © قزوین آستان Qazvin Astan|اخبار امامزاده ها Emamzadeh news|امامزادگان|آستان نیوز|اخبار قزوین آستان|بقاع متبرکه ایران اسلامی